top of page

Нова забудова наслідує ритм об’ємів та їх відступів від лінії забудови для збереження урбаністичного характеру, сформованого палісадниками вздовж вулиць. Комплекс утворює периметральну структуру з внутрішнім двором, відступаючи від історичної вілли пропорційним простором, який формує зелені подвір’я та курдонер головного входу  (заглиблення від лінії забудови).

 

З повагою до середовища та мешканців архітектура є пропорційно стриманою, а її об’єми оздоблені довговічними та тактильними матеріалами. Об’єднуючим елементом у просторі першого поверху запропоновано дерев’яну галерею, яка є кліматизованим простором та поєднує всі вертикальні вузли комплексу. Галерея є ідейно громадським простором, адже завдяки прозорим заповненням конструкції дозволяє споглядання деталей як нової, так і історичної архітектури в структурі комплексу. Архітектурне вирішення блоку забудови від вулиці Гіпсової є стилістично наближеним відзеркаленням контексту і трактує елементи функціоналізму по-новому.

КЛУБНИЙ ЖИТЛОВИЙ КОМПЛЕКС У ЛЬВОВІ

Розташування: м. Львів, Львівська обл., Україна

Площа: 6 711 м2

Рік: 2022

bottom of page